Allt för Sjön 2021

Ingen båtmässa Allt för Sjön 2021 - vi ser mot 2022


Det är nu officiellt:

Det blir ingen båtmässa Allt för Sjön i mars 2021, enligt besked från Stockholmsmässan i går, 2020-12-02. Skälet är uppenbart - antalet fall av Covid-19 ökar snabbt i hela Europa och antalet dödsfall i Sverige stiger nu kraftigt.

Mycket talar för att regeringen och Folkhälsomyndigheten före jul kommer att tvingas till ytterligare restriktioner. Några öppna mässor torde inte arrangeras i Sverige fram till sommaren 2021.

De stora mässarrangörerna i Stockholm, Göteborg, Malmö och Jönköping tvingas nu löpande ställa in alla planerade fysiska mässor under våren.

Stockholmsmässan ser nu framåt till våren 2022 för nästa Allt för Sjön. Vi får hoppas att situationen då är en annan än idag. Men i vår nya digitala värld har tiden då kanske gått ifrån stora mässor där tiotusentals besökare samlas under samma tak.

Vår ambition är ändå att delta på Allt för Sjön på Stockholmsmässan i mars 2022 med ytterligare fler titlar och nya hamnguider.

Nu under våren 2021 kommer vi med två nya guider - en ny upplaga av vår bästsäljare "Öregrunds övärld, från Arholma till Örskär" samt en engelsk upplaga av vårens succé "Stockholms skärgård, de 50 Bästa hamnarna".

För följande år planerar vi en nya upplagor av våra klassiska guider om Åland och Gotska Sandön, och eventuellt också någon helt ny.


Stay tuned och tag till vara


December 2020


/Kerstin och Anders